Hvem er Fertilitetsfysio?

Fertilitetsfysio er fertilitetsfysioterapeuterne Anne Sofie Nielsen og Anette Meier Iversen, som er en del af klinikfællesskabet i Klinik Underværk på Frederiksbjerg i Aarhus

I Fertilitetsfysio tilbyder vi specialiseret fysioterapi med fokus på fertilitetsfremme og behandling af fertilitetsproblemer.
Vi ønsker at hjælpe singler og par til at opnå og fuldende ønsket graviditet, hvad enten det må lykkes naturligt eller ved kunstig befrugtning – samt at gøre vejen dertil mindre stressfuld, mere smertefri og meget mere håndgribelig for jer.

Et forløb her hos os tager udgangspunkt i en uddybende samtale samt en grundig fysisk undersøgelse, hvor dine udfordringer og behov afdækkes. Herefter kan vi tilrettelægge en fælles plan for dit videre forløb. Vi afsætter altid god tid til både samtale, undersøgelse og behandling.

Fertilitetsfremmende fysioterapi kan anvendes både som supplement, forberedelse eller alternativ til medicinsk fertilitetsbehandling.
Du behøver ikke være udredt hos din læge, før du starter din behandling hos os.
Alle behandlinger hos os er sundhedsfremmende og helt risikofrie. Fælles for dem alle er, at vi forsøger at gøre dig til så aktiv en del af din egen behandling som muligt.

Udover at arbejde med fertilitetsudfordringer forebygger og behandler vi komplikationer efter bl.a. kejsersnit og andre operationer i mave- og bækkenregionen. Vi tilbyder derudover også bækkenbundsbehandling til både mænd og kvinder, gravid- og efterfødselsbehandling.

Anette Meier Iversen (på barsel til efteråret 2021)

· anette@klinikundervaerk.dk

        Baggrund

  • Medejer af Klinik Underværk, 2020
  • Certificeret Mojzisova-terapeut, undervist af Vlasta Bezvodova fra Prag, 2019
  • Uddannet STOTT Pilatesinstruktør, 2019
  • Medstifter af Fertilitetsfysio, 2017.
  • Certificeret Mercier Therapy terapeut, undervist af Jennifer Mercier i Chicago, 2017.
  • Professionsbachelor i fysioterapi fra VIA UC, Aarhus, 2016.
  • Anette er medlem: