“Styrk din Fertilitet” workshop

Vil du gerne fremme din fertilitet på en sund og naturlig måde? Mangler du redskaber til, hvad du selv aktivt kan gøre i din hverdag? Så kom med på vores en-dags-workshop, hvor vi giver dig vores bedste råd som fysioterapeuter og lærer dig, hvordan du selv kan bedre din fertilitet naturligt.

Workshoppens hovedformål er at lære dig et fertilitetsfremmende øvelsesprogram, så du efter workshoppen er godt klædt på til dagligt at træne dig til en bedre fertilitet.

Øvelsesprogrammet er tilrettelagt efter Mojzisova-metoden, som ved forskning har vist sig at kunne firedoble en kvindes chance for at opnå en naturlig graviditet. Hvis du forbereder dig på eller allerede er i medicinsk fertilitetsbehandling, kan du også med fordel supplere behandlingen med øvelserne.

På workshoppen vil vi desuden lære fra os om fertilitetsproblemer og fertilitetsbehandling fra en fysioterapeutisk vinkel. På den måde opnår du en større viden omkring din krop og din fertilitet, og hvad du selv kan gøre for at optimere din kvindelig sundhed.

Næste workshop er lørdag d. 9/2 fra kl 10-16.

Det koster 960 kr at deltage på en workshop.
Der er plads til max 6 deltagere, og derfor er der god tid til alle. Du tilmelder dig her.

”Allerede da jeg kom hjem om aftenen, kunne jeg mærke, at jeg havde brugt dele af min krop som jeg ikke er vant til at bruge. Jeg havde en følelse af, at jeg kunne mærke, at jeg havde arbejdet/trænet med noget helt indvendig, hvilket virkelig føltes godt. Jeg gik i seng med følelsen af, og selvfølgelig også et håb om, at det her kan komme til at gøre en forskel for mig. Selvom jeg var lidt øm efter at have øvet øvelserne hele dagen, glædede jeg mig allerede til at skulle i gang med programmet på egen hånd.”

”Workshoppen har virkelig været en øjenåbner for, hvor mange faktorer, der kan spille ind på fertiliteten og hvordan jeg selv kan være med til at optimere forholdene. Anne Sofie og Anette er begge super gode formidlere, og det var fantastisk at mærke, hvordan de virkelig brænder for det, de gør! Jeg kan meget varmt anbefale at deltage på en workshop hos Fertilitetsfysio.”

”Barnløshed kan være meget nedslående, så det var skønt med fornyet energi og tro på at der kan gøres endnu mere på egen hånd.”