“Styrk din Fertilitet” workshop

Vil du gerne fremme din fertilitet på en sund og naturlig måde? Mangler du redskaber til, hvad du selv aktivt kan gøre i din hverdag? Oplever du menstruationssmerter eller cyklusforstyrrelser?
Så er vores en-dags-workshop med garanti lige noget for dig.

På workshoppen lærer du et fuldstændigt øvelsesprogram i fertilitetsfremmende træning. Øvelsesprogrammet er tilrettelagt efter Mojzisova-metoden, som ved forskning har vist sig at kunne firedoble en kvindes chance for at opnå en naturlig graviditet.

Workshoppen er for alle kvinder, der ønsker at fremme deres kvindlige sundhed. Du kan derfor deltage hvad end du forsøger at blive gravid naturligt, allerede er eller forbereder dig på at komme i medicinsk fertilitetsbehandling. Du kan også deltage selvom du ikke lige nu arbejder på en graviditet, men blot ønsker at forberede dig på fremtiden eller gerne vil cyklussmerter eller -forstyrrelser til livs.

Næste workshop er lørdag d. 6/4 fra kl 9.30-12.30.

Det koster 580 kr at deltage på en workshop.
Der er plads til max 5 deltagere, og derfor er der god tid til alle. Du tilmelder dig her.

Du får udleveret et kompendium med alle øvelserne, samt tilsendt videomateriale efterfølgende. Derfor er du rigtig godt klædt på til dagligt at træne dig til en bedre fertilitet efterfølgende.

”Allerede da jeg kom hjem om aftenen, kunne jeg mærke, at jeg havde brugt dele af min krop som jeg ikke er vant til at bruge. Jeg havde en følelse af, at jeg kunne mærke, at jeg havde arbejdet/trænet med noget helt indvendig, hvilket virkelig føltes godt. Jeg gik i seng med følelsen af, og selvfølgelig også et håb om, at det her kan komme til at gøre en forskel for mig. Selvom jeg var lidt øm efter at have øvet øvelserne hele dagen, glædede jeg mig allerede til at skulle i gang med programmet på egen hånd.”

”Workshoppen har virkelig været en øjenåbner for, hvor mange faktorer, der kan spille ind på fertiliteten og hvordan jeg selv kan være med til at optimere forholdene. Anne Sofie og Anette er begge super gode formidlere, og det var fantastisk at mærke, hvordan de virkelig brænder for det, de gør! Jeg kan meget varmt anbefale at deltage på en workshop hos Fertilitetsfysio.”

”Barnløshed kan være meget nedslående, så det var skønt med fornyet energi og tro på at der kan gøres endnu mere på egen hånd.”